<h2>Πλατανίτη Μαίρη</h2><p>Μελλοντολόγος</p> <h2>Πλατανίτη Μαίρη</h2><p>Μελλοντολόγος</p> <h2>Πλατανίτη Μαίρη</h2><p>Μελλοντολόγος</p> <h2>Πλατανίτη Μαίρη</h2><p>Μελλοντολόγος</p> <h2>Πλατανίτη Μαίρη</h2><p>Μελλοντολόγος</p>
Previous Next
Υπηρεσίες
Μαίρη Πλατανίτη
Μέντιου - Μελλοντολόγος

Με το έμφυτο χάρισμα που διαθέτει η κα Πλατανίτη μπορεί να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε αφορά:

  • Αυτόματη γραφή
  • Χαρτομαντεία
  • Μελλοντικές Προβλέψεις
  • Διόραση
  • Μελέτη & Ανάλυση Φωτογραφίας

 

Κληρονομικό χάρισμα, διόραση, οραματισμός, προβλέψεις. 100% επιτυχία!

Μελλοντολογία

Η µελλοντολογία, που μπορεί να αναφέρεται και ως πρόβλεψη του μέλλοντος, είναι η μελέτη των δυνάμει πιθανών μελλοντικών καταστάσεων στον Κόσμο μας.[Σημ. 1]

Γενικά μπορεί να θεωρηθεί ως παρακλάδι μιας γενικότερης θεώρησης της μελέτης της ιστορίας.

Η μελλοντολογία έχει σκοπό να καταλάβει πώς είναι δυνατό να εξελιχθεί το παρελθόν στο μέλλον, τι δηλαδή από το παρόν έχει πιθανότητες να συνεχιστεί, τι να αλλάξει και τι από αυτά που θα επιθυμούσαμε να γίνουν θεωρείται μύθος και δε θα συμβεί.

Χαρτομαντεία

Το διάβασμα της παραδοσιακής τράπουλας είναι σχεδόν παρόμοια με τα ταρώ, αφού μπορούμε να τα ρίξουμε με παρόμοιους τρόπους και να κάνουμε την αντίστοιχη ερμηνεία.

Στην καθημερινότητα μας, είμαστε πιο εξοικειωμένοι με την παραδοσιακή τράπουλα και συσχετιζόμαστε καλύτερα με τους συμβολισμούς της.

Διόραση

Μηνύματα «ξεπηδούν» μέσα από κρυφά κανάλια του μυαλού, εικόνες που ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους και μας προϊδεάζουν για το μέλλον.

Τι κρύβεται μέσα στον άνθρωπο;

Τι δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου μένουν κρυφές από τους επιστήμονες;

Mόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των ανθρωπίνων δυνατοτήτων έχει γίνει γνωστό και αυτό μετά από χρόνιες και εξαιρετικά κοπιαστικές έρευνες.

Διόραση είναι η ικανότητα να βλέπει κάποιος πράγματα, ανθρώπους και γεγονότα που πρόκειται να εξελιχθούν σε μέλλοντα χρόνο.

Αυτόματη Γραφή

Η αυτόματη γραφή είναι γραφή που οδηγείται από ένα πνεύμα ή από το ασυνείδητο.

Μας δίνει τη δυνατότητα να "κρυφακούσουμε" το υποσυνείδητο όπου "κατοικεί ο πραγματικός εαυτός".

Χωρίς τους περιορισμούς του συνειδητού νου, μπορούν να προσπελασθούν βαθειές και μυστικιστικές σκέψεις.

Η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με άλλες οντότητες και ευφυΐες, αποσπώντας πληροφορίες και καθοδήγηση.

 


Εξυπηρετούμε πανελλαδικά: Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αθήνα, Κυψέλη, Πατήσια, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Κουκάκι, Θησείο, Πετράλωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος, Παπάγου και δεχόμαστε αλληλογραφία στο εσωτερικό και εξωτερικό.


Επικοινωνήστε Τώρα μαζί μας!
Τηλ. 
2109333148 | Κιν. 6932611946